God morgon :-)

Ja då var det ny arbets vecka då.
Idag börjar Alexandra sitt sommar jobb så nu får den lilla börja vara själv med de store lite längre tid.

Ja igår var vi på utställning i Borås, gick inget vidare trots en super kritik som jag inte riktigt fick ihop med Very Good?? men men så är livet. det var nu bara Pärlan vi ställde för när vi hade en liten bit kvar så rastade vi hundarna och upptäckte att Amy får vatten svans.
Och i samråd med utställningens veterinär så ställde vi inte henne. Nu har hon inte så ont så hon skriker eller dyl utan den hänger rakt ner och hon är lite låg men pigg och glad.

Efter utställningen hade våra super goa valpköpare från trakten Uffe och Algot/Lillemans ägare mött upp oss och vi fick en härlig pratstund men mååånga glada skratt och berättelser om änglabarnen och lekstund för de två killarna. Mamma Maali höll ett öga på de så när det gick för vilt till sada hon ifrån.
Anki som är mamma i Algot familjen bjöd på fika med hemma bakade bullar och sockerkaka och underbart uppskattat kaffe (från både 2 och 4 benta hihi)
Uffes matte var inkalld på jobb så husse Simon kom med Uffe.
Måste säga att ni sköter om era Änglar på det bästa sett (Matilda, Algot och du passar så bra ihop jag visste det skulle vara rätt med er båda)

Detta är två olika killar som ändå är så lika. Båda verkar snabb lärda och nyfikna inte rädda för något älskar alla människor. En med lite mer karaktär än den andre. Båda så kanon i mentaliteten och med allt vad valp tiden hör till nålar till tänder (allmänt känt bland alla raser) sprattel vid fasthållning och kloklippning på den/de första tassen/tassarna. (fast gammel matte kollade allt nog och det var minsan inget fel på den kloklippningen hur bra som helst) GRÄVA i allt, tugga på allt. Titta på matte med bara DEN blicken så blir man ursäktad för ett litet tag.
Men en sak som de redan var jätte duktiga på det var att åka bil och att lyssna på sina namn.
Uffe var redan så duktig att gå i koppel med husse där ligger man i lä måste jag säga. Han travade så fint och possitivt bredvid honom som inget fast de gick ifrån oss andra. Viftande på svansen (såg nog :-) )

Ja det var allt för idag och denna helgen
TACK ÄNNU EN GÅNG
för att ni tog er tid och åka och träffa oss igår..
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0