Tisdag morgon REDAN!

God morgon!

Först vill jag tacka för alla gratulationerna till Änglas kanon placering i Hässleholm i lördags.

Morgonen började med att Änglas päls som legat så fin dagen efter ett bad stod rätt upp, inte mycket att göra åt. Sedan hittade damen på något sett ett rött läppstift som hon tuggade sönder och det var lögn i hundan att få bort fläckarn ur pälsen. Det blev en prickig golden valp.

Man kan inte bli mer än överlycklig över detta.
Här kommer lite bilder den första är det en SUPER TRÖTT Ängla utklädd till julgran som valpmorskan Birgitta kallar den stackars valpen.

Och som dottern sa när hon såg den..
VARFÖR KAN DU ALDRIG TA EN BILD NÄR VI ÄR INNE I RINGEN??
-Jo kära dotter min då springer din mamma runt och bara är nervös bland allt och alla.
Och vet inte om hon skall skratta eller gråta.



BIR valp (BIM valpen var från Norge den med :-) ), BIG 1 Valp och BIS 4 valp.
Alla valpar tävlade mot varandra i BIR finalen. Oavsett ålder.
Hoppas farmor och farfar i Norge är glada över sitt barnbarn.



Magnus och Helena kom med Yatzy på inspektion av syrran, De fick en rolig lek stund mellan BIR coch BIG finalen, tjoho vad roligt med bus tyckte de inte lätt att få de på samma bild.



En stå bild försökte vi oss på med Yatzy med, inte lätt när man vill leka med syrran istället. Och korven var ju bara sååå god.
Denna killen kommer precis som Ängla ta god tid på sig innan han är färdig.

Annars vad har hänt i veckan?!..

I tisdags var vi på valpkurs med Ängla, hon fick så mycket beröm av instruktören som lånade henne och visade för de andra valpägarna hur man gick slalom och ändå bibehöll kontakten och inte brydde sig om de andra valarna och människorna. Hon gick slalom mellan 12 personer + valp med en annan okänd person bort från sin matte utan problem.
De tyckte att hon hade en kanon metalitet för sin ålder.

Vad händer mer, ja Alex och Amy trivs super bra på skolan massa nya hund kompisar och vänner. Tänker skriva ett separat inlägg om deras skola senare i höst.

Viltspårs kursen för Maali har börjat igen, hon var lite ringrostig efter 1 års uppehåll och en kull valpar. Men på 3 stäckan trillade poletten ner och oj vad det gick. Hon brydde sig inte om återgången eller något, inte haren som skuttade framför henne i spåret heller och tvärs över klöven. Visst hon kollade in den men vek inte av sitt spår ändå.

Vi har börjat något som heter Öppenklass 2an lite mer avanserad spårning.
Och då ingår det att man skall kunna rita spår kartor m.m.
Ängla fick bekanta sig med en klöv, luktade mycket konstigt tyckte hon.

Igår var vi och trimmade till helgens utställningar.
Så sedan är det bara badet kvar där och packa husbilen.

Ha en fortsatt fin vecka, själv jobbar jag mycket pga att min pappa är dålig och har varit så i en månad nu. Tyvärr har det inte vänt utan i söndags eftermiddag åkte han in akut med ambulansen orsken vet de inte. det är fruktansvärt att se sina föräldras sjuka och nästan tyna bort på en månad. Så jag är inte super social för jag och min syster + hela familjen måste hjälpa mamma med att hålla skeppet flytande som pappa brukar säga.


Kommentarer
Postat av: Annika

Grattis till fina resultat och lycka till i spåret med Maali!! Ni är superduktiga!!! Din kull med valpar blir nåt alldeles speciellt. De är verkligen jättefina. Ska bli spännande att följa dem genom dina blogginlägg. Ett stort grattis också till Amy´s andra cert!! Ett kvar sen har ni titeln på både henne och Maali. Vilket arbete ni gör och så duktiga ni är. En inspirationskälla för en annan. :-)

Tråkigt att läsa om din pappa. Vet ungefär vad du går igenom då jag för x antal år sedan fick ta hand om en dement mamma. Det är ett tungt jobb med också ett som ger så mycket tillbaka och som är så självklart!

Kramar

2011-09-10 @ 19:32:06
URL: http://www.gilbertfritiof.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0